Marta Vaariku sisalik hakkas modelliks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marta Vaariku iguaan Cretchen kehastamas metslast fotolavastuses "Release The Beast"
Marta Vaariku iguaan Cretchen kehastamas metslast fotolavastuses "Release The Beast" Foto: Indrek Arula

Ajakirjaniku ja näitlejanna Marta Vaariku iguaan Cretchen tegi algust modellikarjääriga. Nimelt poseeris ta moeürituse Fashion Avenue fotoseeria tarbeks. Kuna peo teemaks on seekord «Release The Beast», siis Cretchen «metslase» ametisse pandigi.

 

Fotode lavastaja Helen Sirp'i sõnul oli Cretchen lihtsalt oivaline modell, kes kogu pildistamise aja rahulikult paigal püsis.


Marta omandas sisaliku möödunud aasta lõpul ning looma vabadust ta kodus olles puuriga ei piira. Vabakasvatust ta Cretcheni puhul siiski ei rakenda - pidutsema minnes jätab Marta iguaanitüdruku koju.


Iguaanid on Lõuna-Ameerika vihmametsadest pärit sisalikud. Looduses võivad nad kasvada kahe, vangustuses kuni pooleteist meetri pikkuseks. Enamjaolt kõik Euroopa lemmikloomapoodides müüdavad iguaanid on ostetud suurest kasvandusest El Salvadoris.


Kes aga soovib Marta iguaani debüüti lähemalt näha, peaks külastama Fashion Avenued, kus fotograaf Indrek Arula tehtud piltide näitus üles pannakse. Pilte on hiljem võimalik ka osta.

Fashion Avenue toimub seekord 29. veebruaril Club von Überblingenis, lisainfo leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles