NCC Ehitus andis Arco Varale üle ärihooned

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskus
Ülemiste keskus Foto: Peeter Langovits

Täna andis NCC Ehitus tellijale üle Tammsaare tee 118d ärihooned, mis on üheks osaks piirkonda rajatavast terviklikust äri-ja elamukompleksist.

Möödunud kuul sai kõrvalolevas Kadaka aiandi piirkonnas valmis Rabaküla elurajooni esimene etapp. Ärihooned paiknevad tervikliku infrastruktuuriga piirkonnas, olemas on mugavad ja turvalised parkimisvõimalused ning hoonetes on kõik kaasajale vastavad võimalused: jahutusseadmed, liftid, büroodes nõupidamisruumid.

Hoone tellija on AVEC Asset Management AS, mis kuulub võrdsetes osades Balti juhtivale kinnisvaraettevõttele Arco Vara ning Ida-Euroopa juhtivale varavalitsemisettevõttele East Capital.

AS NCC Ehitus juhatuse esimees Toomas Aak tunneb piirkonna arengu üle head meelt: «Oleme Tammsaare-Laki-Kadaka tee alal paiknevas piirkonnas arendamas suuremat elu- ja ärikeskkonda. Siin on kõik eeldused mugavateks parkimisvõimalusteks, hea transpordiühendus kesklinna ja linna teiste piirkondadega, kogu infrastruktuur toimib. Klientide huvi on märgatav ning usun, et mitmed ettevõtted liiguvad järjest enam sellistele läbimõeldud ärialadele.»

Eestis 12 aastat tegutsenud NCC Ehitus on ehitus ja arendusfirma, mis pakub peatöövõtu korras kõiki ehitusega seotud teenuseid, alates planeerimisest, projekteerimisest, projektijuhtimisest ja ehitamisest kuni hoonete haldamise korraldamiseni. Tähelepanuväärsemad valminud tööd on Jegorovi kinnistu hoonetekompleksi rekonstrueerimine, If Eesti Kindlustuse, Ergo, ja Esvika Elektri büroohoonete rajamine ning hotellide Barons ja Kolm Õde renoveerimine. Firma mahukaimaks valminud objektiks on Eesti suurima, ca 50 000 ruutmeetrise netopinnaga Ülemiste Kaubanduskeskuse projekteerimise ja ehitamise peatöövõtt.

Kaubamärgi «NCC Tähekodu» all tegeleb firma ka elupindade arendamisega. NCC Tähekodu suuremad projektid on Tammeõue, Vana-Kuuli ja Rabaküla elurajoonid, mille käigus loob ettevõte üle 2000 uue kodu. Käesoleval kevadel alustas NCC Ehitus Kakumäe kõrvale 770 koduga Pärnaõue elurajooni ehitamisega. Tegu on ainsa ehitusfirmaga Eestis, mis pakub uutele elamuprojektidele kolmeaastast ehitusgarantiid.

NCC Ehitus AS on Põhjamaade ühe suurima ja vanima ehituskontserni NCC tütarfirma. NCC Ehituse 2007. aasta käive oli 696 miljonit krooni, kasvades aastaga 63%.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles