Rakvere tennisepoiss võitis GP turniiri

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Rakvere noor tennisist Hendrik Inno, kes sügisest kuulub klubisse TC Avantage, võitis detsembrikuus kuni 12aastaste poiste GP turniiri, enne seda peetud novembrikuisel GP turniiril Pärnus jõudis aga poolfinaali.

Pärnu GP etapil alistas kuuendat paigutust omanud Hendrik Inno avaringis Klaus Vändre tulemusega 6:0, 6:0, seejärel teises ringis Sören Pruuli 6:2, 6:2 ning veerandfinaalis Kristofer Siimari skooriga 6:2, 6:3.

Poolfinaalis sai Rakvere noor tennisist vastaseks esimese paigutusega tallinlase hilisema võitja Christopher Robin Klettenbergi, kellelt tuli vastu võtta kaotus 4:6, 1:6.

Kuu aega hiljem peetud GP etapil oli Hendrik Inno taas tugeva tennisemängijaga vastamisi, sedapuhku veerandfinaalis, kuhu ta jõudis, alistades Ander Paabo tulemustega 6:0, 6:0 ja Daniel Juhti 6:0, 6:2.

Veerandfinaalkohtumine esimest paigutust omanud Klettenbergiga kestis üle kahe tunni ja võidu võttis sedapuhku 4:6, 6:2, 6:4 Hendrik Inno. Samal päeval peetud finaalmäng Martin Randperega kestis samuti üle kahe tunni, võitjana väljus sellest duellist skooriga 7:6, 6:4 Hendrik Inno.

Hendrikut juba aastaid juhendav tennisetreener Donat Masing ütles, et turniirivõit oli noormehe seniste saavutuste hulgas üks paremaid ja kaalukamaid.

"Põhjuseks on see, et Hendrik saab harjutada kaks-kolm korda nädalas Tallinnas omavanuste poistega, tal on juurde tulnud mängukogemust, Rakveres tal võrdset partnerit pole," lausus noormeest Rakvere treeningutel juhendav Masing. "Tal on võidutahet, oskust mobiliseerida ja võita tähtsaid punkte, pöörata olukord enda kasuks. See on omane edukatele."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles