Ekstreemüritus: Backflip to Nosebleed Rock Cafes

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Backflip to Nosebleed 14.veebruaril Rock Cafes
Backflip to Nosebleed 14.veebruaril Rock Cafes Foto: Elu24
Sõbrapäeval, 14. veebruaril leiab klubis Rock Cafe aset unikaalne üritus Backflip to Nosebleed, kus publikule pakutakse nii ekstreemsporti kui ekstreemmuusikat, see on show mida Eestis varem pole nähtud.

Spetsiaalselt selleks õhtuks paigaldatakse Rock Cafe ruumidesse ramp, mida kasutavad Baltimaade parimad bmx ratturid, kui ka rulatajad.

Rahvast hullutavad eestimaised tegijad Ingvar Neumann, Andres Lainevool, Rasmus Paimre, Hendrik Gross ja Jaan Suits ning välismaised Eduards Zunda (Lat), Oskars Zajarski (Lat), Ruslan Kurilin (Lat) Artur Nilov (Lat), Maksim Feofilov (Lat), Karlis Bogustovs (Lat) ja Rudolfs Hencels (Lat) ning paljud teised.

Õhtu muusikalise poole eest kannavad hoolt ja eelmisel aastal minifestivalil Pigfarm dancemassacre rahvast hullutanud Exhausdead Rootsist, viimasel ajal kõvasti fänne koguv The Bleedout Soomest ning These Broken RemainsBurn Still Eestist.

«Loodame et verd ei näe, kuid seda ei saa garanteerida,» lausus ürituse üks korraldajaist Ergo Kruve. «Sõitjad on lubanud et näha saab nii backflippe, tailwhipe kui ka muid trike».

Muuhulgas lisas Ergo, et tegemist pole üritusega kus trikkide vaheaegadel mängivad bändid, vaid nii trikimeistrid, kui bändid esinevad üheaegselt.

Üritus on vanusepiiranguta, uksed avatakse 18:00. Piletid on eelmüügis hinnaga 125.-Piletilevi müügipunktides, kohapealt ostes maksab pääse 175.- Ametlik afterparty toimub pubis Protest.

Vaata lisa:

www.myspace.com/exhausdead

www.myspace.com/thebleedout

www.myspace.com/tbremains

www.myspace.com/burnstill

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles