Tervise Arengu Instituut otsib direktorit

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise Arengu Instituudi direktor Maris Jesse
Tervise Arengu Instituudi direktor Maris Jesse Foto: Peeter Langovits

Tervise Arengu Instituut (TAI) otsib konkursiga uut direktorit, asutuse praegune juht Maris Jesse kandideerib ka järgmiseks 5-aastaseks ametiajaks.

«Rahvatervise valdkond on väga oluline, põnev ning väljakutseid, mida saame paremini Eesti rahva tervise heaks teha, on ehk isegi rohkem kui seda on tervishoiu süsteemis,» põhjendas Jesse Postimehele.

«Mul ei tekkinud mõtetki, kas ma tahaksin instituudis jätkata, sest ma kindlasti tahan.»

Selle üle, kas instituudi direktori ametikohale võiks tema kõrvale ka teisi kandidaate kerkida, ei olnud Jesse ühe kandidaadina nõus spekuleerima.

TAI on sotsiaalministeeriumi valitsemisalas tegutsev teadus- ja arendusasutus, mille põhiülesanded on seotud rahvastiku tervisekäitumise, elukeskkonna, terviseprogrammide ja strateegiatega. Instituudi direktorilt eeldatakse teaduskraadi, suure organisatsiooni juhtimise kogemust, töökogemust tervisevaldkonnas. Kandideerimisdokumente oodatakse 5. novembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles