President nimetas ametisse kolm suursaadikut

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Unga.
Andres Unga. Foto: Toomas Huik

President Toomas Hendrik Ilves nimetas täna ametisse uued suursaadikud Armeenias ja Uus-Meremaal ning alalise vaatleja Aafrika Liidu juures.

President nimetas Priit Turgi Eesti Vabariigi erakorraliseks ja täievoliliseks suursaadikuks Armeenias, asukohaga Thbilisis ning kutsus tagasi senise suursaadiku Toomas Luki.

Veel nimetas riigipea Andres Unga Eesti Vabariigi erakorraliseks ja täievoliliseks suursaadikuks Uus-Meremaal, asukohaga Tallinnas, kutsudes tagasi senise suursaadiku Andres Rundu.

Lisaks nimetas Ilves Paul Teesalu Eesti Vabariigi erakorraliseks ja täievoliliseks suursaadikuks, alaliseks vaatlejaks Aafrika Liidu juures, asukohaga Kairos.

Toomas Lukk on Eesti uus suursaadik Hiina Rahvavabariigis. Priit Turk esindab Eestit lisaks Armeeniale veel suursaadikuna Gruusias ning Andres Unga Indoneesias, Malaisias ja Singapuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles