Raskete vigastuste tekitamine tõi ärimehele tingimisi karistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju maakohus
Harju maakohus Foto: Peeter Langovits / Postimees

Harju maakohus karistas neljapäeval tingimisi vangistusega kinnisvara- ja laenuärimeest Andres Hangi, kes süüdistuse järgi tekitas oma hõimlasele peksmisega raskeid vigastusi.

Kohus leidis, et Hangi süü on tõendatud ja tal tuleb selle eest kanda nelja-aastane tingimisi vangistus sama pika katseajaga. Täpselt sellist karistust taotles kohtualusele ka prokurör.

Eeluurimisel kogutud andmetel toimusid kuritegelikud sündmused mullu 20. juuni hilisõhtul Tallinnas Viljandi maantee lähedal asuvas metsatukas, kus politsei andmetel ründas 1971. aastal sündinud Hang endast aasta nooremat tuttavat. Hang lõi kannatanule korduvalt raudtoruga vastu käsi, purustades tal mõlemad küünarvarreluud, selgus uurimisel.

Hiljem selgus, et peksmiseni viis hõimlaste omavaheline tüli, kuid selle täpset motiivi ei osanud menetluse käigus välja tuua nii süüdistatav ega ka kannatanu.

Hang on kinnisvara- ja laenuäriga tegeleva Koduleidja OÜ juhatuse liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles