ERR: tulekahjus kannatanud Rääma põhikooli võimla taastatakse

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue katusekatte paigaldamisel süttis Pärnus Rääma kooli võimla.
Uue katusekatte paigaldamisel süttis Pärnus Rääma kooli võimla. Foto: Ants Liigus

Augustis toimunud põlengus tugevaid kahjustusi saanud Pärnu Rääma põhikooli võimla taastatakse.

Kuu aja jooksul loodab riigi kinnisvara aktsiaselts ehitajaga lepinguni jõuda ning renoveerimistööd peaksid lõppema tuleva aasta jaanuari lõpuks, vahendab ERR Uudised.

Põlengus sai tule ja kustutusvee tõttu tugevaid kahjustusi võimla põrand ja hävis 50 protsenti katusest, kaarhalli terasest kandekonstruktsioonid jäid aga terveks ning riigi kinnisvara aktsiaseltsi poolt tellitud ekspertiis pidas mõistlikuks hoone taastada.

Rääma kooli direktori Elmo Joa sõnul katab kahju suurusjärgus 60 000 eurot kindlustus, kuid 1972. aastal ehitatud ja algselt laohooneks mõeldud kaarhallile loodetakse lisada ka mõned parendused, mille ehitamiseks tuleks raha eraldada Pärnu linnavalitsusel.

Joa mainis, et tegelikult lootis koolirahvas, et ekspertiis ei pea ajale jalgu jäänud võimla renoveerimist mõistlikuks ning Rääma kool saab täiesti uue kaasaegse spordihoone, seda aga ei juhtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles