Liive teenis mullu 2,24 miljonit

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandor Liive
Sandor Liive Foto: Peeter Langovits

Eesti Energia juhatuse esimehe Sandor Liive mullune töötasu oli 2,24 miljonit krooni.


Liive põhipalk oli 1,48 miljonit krooni, lisaks maksti mehele preemiat 560 000 krooni ja puhkusetasu 200 710 krooni. Võrreldes 2007. aastaga, mil Liivele maksti 2 231 607 krooni, palk veidi tõusis.


Eesti Energia juhatuse liikmed Harri Mikk, Margus Kaasik ja Raine Pajo teenisid kõik põhitasuna natuke üle miljoni krooni. Preemiana said nad kõik 380 000 krooni.

Märtsi keskel Postimehes ilmunud artiklis rääkis Sandor Liive, et ta kaalus uue fotoaparaadi ostmist, kuid loobus sellest. Mis siis, et «süda tilgub verd», nagu ta tunnistab. Ka mitu aastat vanad suusapaarid jäid tänavu uuendamata. Ja Polari pulsikell, mida ta kirgliku spordimehena kasutab, on juba kümme aastat vana. Aga töötab, järelikult pole uut tarvis.

Lisaks hobiasjade uuendamisest loobumisele loobus ta juba mullu sügisel krediitkaardi kasutamisest, et lõpetada võlgu elamine. «Kui majanduseufooria on asendunud majandusdepressiooniga, vaatad kõiki oma kulusid täpsemalt,» lausub ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles