Meikar ei pea õigeks, et sai karistada probleemidele tähelepanu juhtimise eest

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna juhatuse otsus Silver Meikar erakonnast välja arvata
Reformierakonna juhatuse otsus Silver Meikar erakonnast välja arvata Foto: Silver Meikari blogi

Reformierakonnast välja visatud Silver Meikar ei pea õigeks, et Reformierakonnas sisulist sisedebatti ei toimu ning tema sai karistada probleemidele tähelepanu juhtimise eest.

«Täna informeeriti mind sellest, et Reformierakonna juhatus on otsustanud mind erakonnast välja arvata. Kahjuks ei kutsutud mind koosolekule ning otsuses ei ole põhjendused välja toodud,» kirjutab Meikar oma blogis

«Aastate jooksul on erakond palju muutunud. Ma ei pea õigeks, et liberaalses erakonnas sisuliselt sisedebatti ei toimu ning probleemidele tähelepanu juhtimise eest käivitatakse karistusaktsioonid,» leiab Meikar. 

Ta meenutab, et on Reformierakonna liige olnud 15 aastat, pannud Tartus aluse erakonna esimesele noorteorganisatsioonile ning töötanud aastaid erakonna edu nimel.

«Mul on kahju, et ei suutnud õigel ajal mõista, kuhu poole erakond on liikumas ning ka püüd erakonna sees muutust saavutada ei olnud edukas. Lisaks musta raha probleemile olen juhtinud tähelepanu nii sisedemokraatia puudumisele kui ka ülbusele avalikkusega suhtlemisel. Minu erakonnast väljaarvamine neid probleeme olematuks ei muuda,» tõdeb Meikar napis arvamuses.

Reformierakonna juhatus otsustas täna ühehäälselt Silver Meikari erakonna nimekirjast välja arvata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles