Teeremont, õppus ja kariloomade teeületamine häirivad liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere läks mees teetöid tegevale mehel kallale. Foto on illustratiivne.
Rakvere läks mees teetöid tegevale mehel kallale. Foto on illustratiivne. Foto: Eeva Kaun

Seoses teetööde, päästekeskuse õppuse, geoloogiliste uuringute ja kariloomade teeületamisega on täna Eestis liiklus mitmel pool häiritud.

Kell 9.00-10.00 on Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel km 95,5 (Nurmsi) kariloomade teeületamise tõttu piiratud kiirust kuni 50 km/h, liiklust reguleeritakse.

Seoses päästekeskuse õppusega suletakse täna kell 13.00-15.00 liiklusele Lääne-Viru maakonnas Karula-Vihula-Sagadi maantee Sagadi ja Karula vaheline lõik. Ümbersõit on korraldatud Sagadi mõisa tee kaudu. Kohapeal reguleerib liiklust politsei.

Täna hilisõhtul vastu reedet kell 22.00-7.00 suletakse remonttöödeks liiklusele Lääne-Viru maakonnas Viitna-Koljaku maanteel (km 0,8) remondisolev Viitna viadukt. Ümbersõidumarsruudid on tähistatud.

Kell 8.00-17.00 on teetruubi ehitustöödeks liiklusele suletud Võru maakonnas Antsla-Kanepi maantee 15. kilomeetril (Urvaste mõis). Ümbersõit marsruudil Urvaste-Keema-Urvaste mõis.

Geoloogiliste uuringutega seoses on täna ja homme Ida-Viru maakonnas Narva-Mustajõe maanteel km 14,5-16,1 (Auvere) tööde tsoonis kehtestatud kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Täna kell 15.00-17.00 toimub Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Aruvalla-Kose remondilõigul liikluskorralduse muudatus, mille käigus suunatakse liiklus km-tel 26,8-28,5 uuele parempoolsele niidile. Seni kasutusel olev lõik suletakse liikluseks.

Kruusatee remonttöid tehakse ning tööde tsoonis on kiirust piiratud 30 km/h Harju maakonnas Valingu-Jõgisoo maanteel Jõgisool (km 3,6-5,1) ning Ääsmäe-Hageri maanteel Ääsmäe-Maidla lõigul (km 4-6,2).

Kaablipaigaldustööde tõttu on tänasest kuni oktoobri lõpuni Ida-Viru maakonnas Voka-Sillamäe maanteel km 0,5-1 (Voka) piiratud kiirust kuni 50 km/h ning tee on kitsenenud.

Teeservade korrastustöödeks piiratakse tööde tsoonis kiirust kuni 50 km/h Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel km 179-183 Tiksoja-Ilmatsalu lõigul.

Seoses valgustusmasti vahetustöödega on Põlva maakonnas Tartu-Räpina-Värska maantee 69. kilomeetril Võõpsu sillal kehtestatud tööde tsoonis kiiruspiirang 30 km/h ning üks sõidusuund on liiklusele suletud.

Homme suletakse kell 8.00-17.00 teetruubi remonttöödeks liiklusele Võru maakonnas Antsla-Kanepi maantee 18.kilomeetril (Ruhingu). Ümbersõit toimub Linnamäe-Kärgula kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles