IRLi uueks peasekretäriks sai Tiit Riisalo

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Riisalo.
Tiit Riisalo. Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) volikogu kinnitas täna erakonna uueks peasekretäriks partei senise tegevjuhi Tiit Riisalo.

2006. aastast partei kampaania- ja tegevjuhina töötanud Riisalo kandidatuuri esitas volikogule erakonna eestseisus IRLi esimehe Urmas Reinsalu ettepanekul. Erakonna põhikirja kohaselt kinnitatakse peasekretär ametisse esimehe volituste ajaks.

Riisalo vahetab sel kohal välja riigikogu liikme Priit Sibula, kes töötas peasekretärina alates eelmise aasta juunist. Sibul põhjendas ametist lahkumist sooviga kandideerida järgmise aasta oktoobris toimuvatel kohalikel valimistel ning enne seda keskenduda erakonna toetuse kasvatamisele Kagu-Eestis. «Kuna aasta pärast on kohalike omavalitsuste valimised, siis parlamendi töö ja minu töö Kagu-Eestis ei võimalda nii palju erakonnale panustada, kui oleks tarvis,» on ta Postimehele öelnud.

Sibula järel saab Riisalost IRLi neljas peasekretär. Erakonna esimese peasekretärina töötas 2006. aasta oktoobrist kuni 2010. aasta kevadeni praegu riigikokku kuuluv Margus Tsahkna. Seejärel pidas seda ametit praegune siseminister Ken-Marti Vaher, kes loobus peasekretäri tööst vahetult enne uue valitsuse moodustamist eelmise aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles