Riisalo: tahame arutelu Eesti visiooni üle

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Riisalo.
Tiit Riisalo. Foto: Teet Malsroos.

IRLi volikogu häältega erakonna erakonna uueks peasekretäriks saanud Tiit Riisalo ütles, et peab Eesti põhiküsimuseks seda, kuidas peaks Eesti riigina edasi liikuma.

«Täna on Eesti paljustki seda nägu, nagu Isamaa programm 1992. aastal ette nägi. Olles nii NATO kui ELi liige, pole enam peaküsimus selles, kuhu edasi liikuda, vaid kuidas edasi liikuda. On selge, et iga samm euroopaliku elatustaseme poole saab olema aina keerulisem ja rohkem pingutusi nõudev,» rääkis Tiit Riisalo.

Riisalo ütles, et IRLi visioon 2012 projekt on avatud kõigile aruteluks ning ta kutsus üles sel teemal debateerima nii erakonnakaaslasi kui ka huvilisi väljastpoolt erakonda.

Lisaks tahab IRL lähiajal televisioonis lühikeste eluliste lugudega edasi anda sõnumit, et Eesti asja ajamine on tähtis ja selles on oma roll igal inimesel. «Me tahame sellega ergutada inimesi kaasa mõtlema, sest iga inimese arvamus on väärtuslik ning määrab selle suuna kuhu me koos liigume,» põhjendas Riisalo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles