Mehel lasub süüdistus joomakaaslase tapmises

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maakohus
Viru maakohus Foto: Repro

Jõhvis peab astuma järgmise nädalal kohtu ette mees, kes uurimisandmetel pussitas joomakaaslast ning mõned päevad hiljem ründas taas sama kannatanut, tappes ta seekord.

Eeluurimisel kogutud andmetel tekkis 46-aastasel Aleksandril endast aasta vanema joomakaaslasega esimest korda tüli mullu 5. septembril Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvas korteris, kus Aleksandr haaras noa ja lõi sellega teist meest. Kannatanu sai küll vigastada, kuid haavad polnud eluohtlikud ning peagi jõid mehed viina edasi.

Kaks päeva hiljem, 7. septembril läksid mehed taas tülli. Ka seekord haaras Aleksandr noa järele, pussitades joomakaaslast. Seekord olid ohvri vigastused märgatavalt raskemad ning mees suri sündmuskohal.

Politsei pidas Aleksandri vahetult pärast kuritööd kinni ning mees viibib alates mullu 9. septembrist vahi all.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Aleksandr süüdistuse kehalises väärkohtlemises ja tapmises, mis võib talle tuua kuni 15-aastase vangistuse. Viru maakohtu Jõhvi kohtumaja hakkab Aleksandri süüasja arutama esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles