Pärnu keskerakondlased tahavad Viisitamme linnapeaks ja Ninnast volikogu juhiks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm Pärnu spordihalli nurgakivi panekul.
Mart Viisitamm Pärnu spordihalli nurgakivi panekul. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile toimunud koosolekul otsustas Keskerakonna Pärnu piirkonna Mai-Raeküla juhatus 2009. aasta kohalike omavalitsuste volikogude valimistel linnavolikogu esimehe kandidaadiks esitada Toivo Ninnase ja linnapea kandidaadiks Mart Viisitamme.

Osakonna esimehe Erika Sonntaki sõnul tingis Viisitamme linnapea kandidaadiks nimetamise muuhulgas asjaolu, et just tema ajal on Pärnu spordielu hakanud kiiremini arenema, vahendas osakonna pressiteade.

«Kuna otsustajate hulgas oli mitu spordilembest inimest, andis Viisitammele lisaks plusspunkte tõsiasi, et tema ajal hakati Pärnusse rajama kauaoodatud spordihalli,» kommenteeris Sonntak osakonna juhatuse valikut.

Toivo Ninnase nimetamine osakonna poolt volikogu esimehe kandidaadiks tulenes Sonntaki sõnul kandidaadi kogemuslikkusest ettevõtluse ja rahanduse valdkonnas.

«Kahtlemata on Ninnase puhul tegu erakordselt võimeka finantsinimesega, kes oma teadmisi suudaks Pärnu linna heaks volikogu esimehena rakendada,» iseloomustas juhatuse otsust Mai-Raeküla esimees.

«Meil on palju osakondi ja klubisid ning kõik nad saavad 16. aprillini esitada linnapea ja volikogu esimehe võimalikke kandidaate. Samuti tegeleb sellega linnavolikogu keskfraktsioon,» teavitas Keskerakonna Pärnu piirkonna juhatuse aseesimees ja volikogu keskfraktsiooni esimees Jaanus Ots.

Otsa teatel selguvad Keskerakonna kandidaadid linnapea ja volikogu esimehe kohale 21. aprillil toimuval juhatuse koosolekul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles