Reformierakonna vastane meeleavaldus korraldatakse partei peakontori vastas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisepinged reformierakonnas.
Sisepinged reformierakonnas. Foto: Urmas Nemvalts

Liikumine «Aitab valelikust poliitikast» korraldab täna kell 16.30 Reformierakonna peakontori juures Tõnismäe tänaval meeleavalduse valitsevate poliitikute vastu.

Kuna Reformierakond takistab ürituse toimumist oma peakontori ees, olles eelnevalt juba kogu päevaks avaliku koosoleku registreerinud, korraldatakse meeleavaldus partei peakontorist üle tee. Politseis on tunniajase avaliku koosoleku toimumiskohana kirja pandud asukoht Tõnismägi 12 ja 14 vahel.

Väljaastumise eesmärk on anda oma isikliku kohalviibimisega selge signaal, et neile ei meeldi valelik ja vassimist täis poliitika. Nõuame ausust ja vastutamist valijate ees: tahame teada, kes pani raha reformierakondlase ämma kappi ja mida ta selle eest vastu sai.

«Inimesed on pettunud. Kogunegem ja näidakem enda kohalolekuga, et meil on õigus teada tõde! Nõuame uusi ja ausaid vastuseid reformierakonna rahastamise kohta,» kirjutatakse liikumise «Aitab valelikust poliitikast» Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles