Reformierakond tühistas tänase avaliku koosoleku

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna kontor Tõnismäel.
Reformierakonna kontor Tõnismäel. Foto: Andres Haabu

Reformierakond tühistas tänaseks registreeritud avaliku koosoleku, sest ei soovi seda muuta meediatsirkuseks.

«Kuna me ei soovi, et siinsetest koosolekutest saaks meediatsirkus, siis tühistasime registreeritud koosoleku,» teatas Postimehele Reformierakonna Tallinna arendusjuht Rene Ilves.

«Kui keegi soovib Tõnismäel rahumeelselt oma üritust korraldada, saab seda teha – tegelikult on selleks kogu aeg võimalus olemas olnud,» lisas Ilves.

Ilves registreeris eelmisel nädalal Reformierakonna peakontori ette Tõnismäe 9 kolm avalikku koosolekut - eelmisel neljapäeval, reedel ja täna kella 9-19. Vastavalt seadusele kaht samaaegset meeleavaldust samas kohas ei registreerita, mistõttu kaebasid eelmisel nädalal kunstitudengid, et nende kavatsetud meeleavaldust oli takistatud. Täna teatas liikumine «Aitab valelikust poliitikast», et korraldab meeleavalduse valitsevate poliitikute vastu Reformierakonna peakontori vastas üle tänava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles