Narva abilinnapeast saab sotsiaalministeeriumi asekantsler

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Ljudvig
Aleksander Ljudvig Foto: sotsiaalministeerium

Sotsiaalministeeriumi sotsiaalala asekantslerina asub detsembri algul tööle Narva praegune abilinnapea sotsiaalvaldkonna alal Aleksander Ljudvig.

Asekantsleri ametikoha täitmiseks viis riigisekretär läbi avaliku konkursi, millest võttis osa 20 inimest. Ljudvigi kandidatuuri esitas konkursikomisjon sotsiaalministrile kinnitamiseks pärast mitmeid teste ja vestlusvoore, teatas sotsiaalministeerium.

Sotsiaalminister Hanno Pevkur avaldas heameelt, et pikk valikuprotsess on lõppemas ja asekantsleri ametisse astub inimene, kel on pikaajaline igapäevase sotsiaaltöö töökogemus piirkonnas, kus erinevaid valdkondlikke probleeme on rohkem kui Eestis keskmiselt.

Ljudvig lõpetas 2003. aastal Tartu ülikooli sotsiaalteaduskonna sotsiaaltöö erialal ning ta on läbinud mitmeid erialaseid koolitusi nii Eestis, Soomes, Suurbritannias kui ka näiteks USAs.

Sotsiaalministeeriumi senisest sotsiaalala asekantslerist Riho Rahuojast sai suvel Hiiu maavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles