Ligi: meeleavalduse korraldasid poliitilised oponendid

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Jürgen Ligi.
Rahandusminister Jürgen Ligi. Foto: Laura Oks

Rahandusminister ja Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi ütles tänase meeleavalduse kohta erakonna peakontori ees, et selle taga olid Reformierakonna vastased poliitilised jõud.

Ligi väitis ETV saates «Ringvaade», et tegu polnud spontaanse meeleavaldusega, vaid Reformierakonna poliitiliste oponentide korraldatud üritusega, vahendab ERR Uudised.

«See oli suhteliselt äärmuslike vaadetega inimeste kokku aetud seltskond,» ütles ta ja lisas, et kuigi tegu polnud massiüritusega, oli see kindlasti väga ebameeldiv.

Selle kohta, et Reformierakond üritas takistada kunstiakadeemia tudengitel partei kontori ees meeleavalduse läbiviimist, ütles Ligi, et tegu oli mingi funktsionääri ülepingutamisega, mis ei muutnud midagi.

«Tegelikult me kodanikuna keegi ei armastaks, kui akna all käiakse kraaklemas; kui keegi sodib seina, raiub nimelist puud, kraakleb akna all suhteliselt ebaadekvaatselt, ega see ei meeldi kellelegi, aga peame selliseid asju taluma, see on meie saatus,» rääkis Ligi ja rõhutas, et seinasodijaid ega puude maha raiujaid ei tuleks õilistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles