Roy Strider kaebas ajalehe Koit pressinõukogusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Strider.
Roy Strider. Foto: Raigo Pajula

Põlvamaal elav kolumnist esitas esmaspäeval pressinõukogule kaebuse Põlva maakonnalehe Koit peale, kuna ei ole rahul eelmise nädala teisipäeval ilmunud arikliga tema ja põllule taimekaitsevahendit pritsinud põllumehe vahel puhkenud konfliktist.

Strider ei ole rahul, et 23. oktoobril Koidus ilmunud artiklis «Maakonna põllumehed ei lepi valetamisega» ei ole konfliktse teema puhul talle sõna antud. Strider märkis oma kaebuses, et lisaks on talle artiklis külge kleebitud valetaja silt, mis ei ole tõsi. Samuti on artiklis kaebaja hinnangul eksitavaid ja ebaõigeid väiteid ja segaseid selgitusi.

Ajalehes Koit ilmunud artikkel oli ajendatud septembri lõpus tekkinud konfliktist Strideri ja põldu taimekaitsevahendiga pritsinud põllumehe vahel. Strider pani selleteemalise postituse oma Facebooki lehele, mille kaudu võtsid teema üles mitmed väljaanded.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles