Suuremad maanteed olid varahommikul peamiselt kuivad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu maantee.
Tallinna-Tartu maantee. Foto: Margus Ansu.

Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suuremad tugimaanteed peamiselt kuivad, Kirde- ja Kagu-Eestis öösel sadanud lumest ja libedusetõrjest ka soolalumesegused või soolamärjad.

Ilm oli suuremate sademeteta, paiguti piiras nähtavust kerge udu. Kirde-Eestis sadas lund ning teedel oli kohati ka kinnisõidetud lund ja jäidet.

Teepinna temperatuure mõõdeti 0,6 kraadist Lääne-Eestis kuni -2 kraadini kesk-Eestis. Väiksematel teedel tuleks arvestada kinnisõidetud lume ja libedusega.

Tallinn - Tartu – Võru - Luhamaa maantee Aruvalla - Kose lõigu rekonstrueerimisel toimub täna kella 9.00.-10.00 vahel liikluskorralduse muutus Tartu mnt – Karla - Kose- Kose-Uuemõisa ristmikul, mille käigus suunatakse Kose Uuemõisa tee liiklus ristmikul 100 meetri ulatuses ajutisele teele.

1. novembri kella 24.00ni on remonttöödeks liiklusele suletud Keila-Haapsalu maantee 3. kilomeetril asuv Keila raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Tallinn-Paldiski ja Niitvälja-Kulna maantee kaudu.

Seoses Viitna viadukti rekonstrueerimistöödega piiratakse kuni 2.novembrini liiklust Tallinn-Narva maanteel viadukti all. Piirangud kehtestatakse vaid päevasel tööde teostamise ajal. Liiklusele on avatud mõlemas suunas üks sõidurada ning kiirus on piiratud 30 km/h.

Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta vaata tarktee.mnt.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles