Tallinna juhid saavad palka mitmest kohast

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Mutli.
Jaanus Mutli. Foto: Peeter Langovits

Tallinna juhtide palgad jäävad küll mitmete väiksemate omavalitsuste juhtide omadele alla, kuid linna osalusega äriühingute ja sihtasutuse nõukogus olemine suurendab oluliselt linnajuhtide sissetulekuid.


Näiteks abilinnapea Jaanus Mutli palk oli mullu koos lisatasudega 540 000 krooni, kuid sellele lisandus veel 261 000 krooni Tallinna Autobussikoondise, Tallinna Trammi- ja trollibussikoondise ning Lasnamäe Tööstuspargi nõukogust, kirjutab Äripäev.

Teine abilinnapea Merike Martinson kuulub nii Ida-Tallinna Keskhaigla kui ka Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogusse, kus teenis kokku 182 700 krooni. Abilinnapea palk oli eelmisel aastal 530 314 krooni.

Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsuti 620 000-kroonisele palgale lisandus 182 700 krooni Tallinna Autobussikoondise ning Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise nõukogust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles