Joobes autovaras põhjustas avarii

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fiat.
Fiat. Foto: Politsei

Täna öösel võttis Pärnumaal joobes meesterahvas omanikult sõiduauto ning põhjustas kokkupõrkel politseisõidukiga avarii.

3. aprillil kell 1.40 kasutas 1973. aastal sündinud mees vägivalda 1976. aastal sündinud mehe suhtes ning võttis kaasa sularaha, mobiiltelefoni ning autovõtmed, eejärel põgenes kurjategija sõiduautoga Fiat Doblo, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Pärnu politseiosakonna patrullid ja kriminaalpolitsei asusid kurjategijat kiirelt otsima. Kella 5.45 ajal märkaski üks patrullidest sõidukit Kilksama teel.

Juht politseiametniku poolt antud sireeni ja vilkuritega peatumismärguandele ei reageerinud ja sõitis politseisõiduk Opel Vectrale otsa ning lahkus sündmuskohalt.

Kuid põgeniku tee lõppes kilomeetreid eemal kraavis. Politseiametnikud avariis viga ei saanud, küll aga toimetati Fiati juht vigastustega haiglasse.

Sündmuse asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles