Muutlike ilmaolude tõttu on teed kohati libedad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli / Postimees

Varahommikul enne kella kuut olid põhi -ja suuremate tugimaanteede katted valdavas enamuses märjad, Lääne-Viru, osaliselt ka Ida-Viru maakonnas tehtud libedusetõrjest soolamärjad.

Jätkuvad hooldetööd, kuid muutlikest ilmaoludest tingituna tuleks libedusega arvestada Ida-Viru maakonna teedel.

Ilm oli sademeterohke. Sadas nii vihma kui lörtsi. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -1 kraadist Ida-Viru maakonnas kuni 4 kraadini Pärnu maakonnas. Lähitundidel ilm oluliselt ei muutu.

Liikluspiirangud:

Teekatte freesimis –ja asfalteerimistöid tehakse lõiguti Tallinn- Paldiski maanteel Tutermaal (km 22,1), Kumnas (km 24,2) ja Valkses (km 30,3). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h ning liiklust korraldavad reguleerijad.

Märgitöödega seonduvalt on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h ning liiklusele suletud üks sõidurada Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru –Luhamaa maanteel Tartu-Tallinn sõidusuunal Vaida jalakäijate silla juures (km 23,1).

Täna kell 9.00-17.00 on teetruubi ehituseks liiklusele suletud Järva maakonnas Seidla-Kaalepi tee 1.kilomeetril Seidlas. Ümbersõit toimub Kaalepi-Lehtmetsa tee kaudu.

Kella 9.00-13.00-ni on asfalteerimistöödeks liiklusele suletud Harju maakonnas Hüüru-Alliku-Saue  tee esimesel kilomeetril. Ümbersõit Püha-Alliku tee kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles