Peeter Kreitzberg saab Eesti Õpilasesinduste Liidult teenetemärgi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kreitzberg
Peeter Kreitzberg Foto: Peeter Langovits.

Eesti Õpilasesinduste Liidu (EÕEL) üldkoosolekul autasustavad õpilased teenetemärgiga riigikogu haridus- ja kultuurikomisjoni esimeest Peeter Kreitzbergi.


«Peeter Kreitzbergi abiga oleme realiseerimas Eesti haridusmaastikus väga mitmeid õpilaste ideid. Ta on aidanud õpilaste seisukohti esindada riigikogu tasandil ja olnud riigieksamite teemal suureks abiks. Tema ning Eesti õpilaste visioon Eesti haridussüsteemist on loomas tulevastele gümnasistidele rohkem võimalusi kvaliteetsema hariduse omandamiseks,» ütles EÕELi juhatuse esimees Deivi Sarapson.

Lisaks Kreitzbergile otsustas Liit anda teenetemärgi ka liidu endisele esimehele Merilin Piipuule, endisele tegevjuhile Heili Kärjele ja liidu pikaajalisele raamatupidajale Ülle Toomele.

EÕELi teenetemärk on EÕELi kõrgeim autasu, mis antakse Eesti õpilasesinduste hüvanguks tulemusliku ja aktiivse tööga silma paistnud isikule, kellel on õpilasesinduste või EÕELi ees väljapaistvaid teeneid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles