Kaasliiklejat peksnud autojuhile kehtestati elukohast lahkumise keeld

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas.
Rusikas. Foto: Margus Ansu.

Saku vallas Tänassilma külas Jälgimäe teel autode vahele trüginud liikleja, kes lõi teda takistanud naisterahvast, põhjustas oma ohvrile näopõrutuse ja talle kehtestati eeluurimise ajaks elukohast lahkumise keeld.

Postimees kirjutas eile juhtumist, kus teepervelt teiste autode vahele trüginud autojuht blokeeris teda varem takistanud sõiduki tee, astus autost välja ning virutas masinat juhtinud naisele rusikaga näkku. Seejärel jälitas ta ohvrit tema töökohani.

Politsei algatas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetluse karistusseadustiku kehalise väärkohtlemise paragrahvi tunnustel.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Arno Põder rääkis, et politseile antud tunnistuste põhjal tekkis kahel autojuhil – 38-aastasel naisel ja 50-aastasel mehel – möödasõidul konflikt, mille käigus mees sõitis oma autoga naisele ette ja jäi seisma.

«Mõlemad osapooled väljusid siis autodest ja neil arenes äge sõnavahetus,» teatas Põder. «Naise väitel lõi mees teda siis ühe korra käega näkku. Naise sõnul tundis ta valu ja meedikud fikseerisid tal näopõrutuse.»

Politsei kuulas mehe üle kahtlustatavana kehalises väärkohtlemises ja eeluurimise ajaks kehtestati talle elukohast lahkumise keeld. Elukohast lahkumise keeld seisneb kahtlustatava või süüdistatava kohustuses mitte lahkuda oma elukohast ilma menetleja loata kauemaks kui üheks ööpäevaks.

Teda pole varem kriminaalkorras karistatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles