Varahommikul on teedel libeduse tekke oht

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Varahommikul enne kella kuut olid teeolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavas enamuses head, teatas maanteeinfokeskus.

Katted olid peamiselt kuivad või kohati niisked, Järva maakonnas paiguti märjad, Tartu maakonnas libedusetõrjest soolaniisked. Piirkonniti võib esineda aga vähest härmatist ning sellest tingitud libedust.

Ilm oli suuremate sademeteta. Vähest uduvihma sadas Järva maakonnas. Jõgeva, Valga ja Hiiu maakonnas piiras nähtavust udu. Teetemperatuurid jäid vahemikku -1 kuni 2 kraadini.

Varahommikul on teedel libeduse tekke oht.

Liikluspiirangud

Teepeenratöödeks on piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Tallinn-Paldiski maanteel Tutermaal (km 22), Kumnas (km 24) ja Valkses (km 30).

Alustatakse sidekaablite paigaldustöödega Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Kambja-Maaritsa lõgul (km 200,7-210.8). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis ja tööde teostamise ajal 50 km/h.  Tööd kestavad orienteeruvalt 20.detsembrini.

Teeäärsete puude raietööde tõttu on alates kella 9.00-13.00-ni piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Lääne maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel Laikülas (km 27-28).

Kruusatee remonttöid tehakse Põlva maakonnas Kähri-Mustajõe teel Kähris (km 0,78-1,6). Kiirusepiiranguks on kehtestatud 30 km/h.

Maanteeametil on palve, et inimesed teeksid end tee peal nähtavaks – kasutaksid helkurit, ohutusriietust, taskulampi või mõnd muud valgusallikat, sest see võib päästa õnnetusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles