Maanteeinfo: teed on valdavalt niisked, paiguti libedad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: maanteeamet

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted suurematel riigimaanteedel valdavalt niisked, kohati märjad, Saaremaal paiguti libedad.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0,3 kuni 3,5 kraadi.

Liikluspiirangud:

Põrkepiirde paigaldustöödeks piiratakse tööde tsoonis sõidukiirust kuni 30 km/h Viljandi maakonnas Valga-Uulu maantee 75. km Jussi sillal.

Kuni detsembri keskpaigani piiratakse torustiku ehitustöödeks kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Leppneeme tee km 2,4-2,86 ning Leppneeme Sadama teel km 0,0-0,33.

Kraavitöödeks piiratakse täna ja homme tööde tsoonis kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Ruu-Ihasalu maantee km 4,5-4,7 Jõesuus.

Viadukti vuugitöödeks piiratakse täna sõidukiirust kuni 30 km/h ja vajadusel reguleeritakse liiklust reguleerijatega Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee km 186,5-187 Variku viaduktil.

Maanteeametil on soovitab teha end tee peal nähtavaks, kasutada helkurit, ohutusriietust, taskulampi või mõnd muud valgusallikat, kuna see võib päästa õnnetusest.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles