Muuli: Ansipi vabandus ei olnud siiras

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsuse pressikonverents Stenbocki majas. Peaminister Andrus Ansip ja rahandusminister Jürgen Ligi.
Valitsuse pressikonverents Stenbocki majas. Peaminister Andrus Ansip ja rahandusminister Jürgen Ligi. Foto: Laura Oks

Kuigi eelmisel nädalal vabandas peaminister Andrus Ansip rahastamisskandaali pärast, ei olnud see ajakirjanik Kalle Muuli hinnangul siiras.

«Ma kahtleks selle vabanduse siiruses, kui inimene samal ajal tõtt ei räägi või tegu ei tunnista, ta ei teinud küll ise oma tegu, aga need olid tema väärikad erakonnaliikmed, kes seda tegid,» ütles Muuli ETV saates «Ringvaade».

Muuli lisas, et kui Reformierakonna toetajate langus jätkub, mis ilmselt jätkub, siis see paneb neid võtma ette tõsisemaid samme.

«Kui see langus jätkub, siis kindlasti astub Reformierakond samme, võib-olla astub samme juba lähitulevikus, täpselt ei oska ütelda,» lausus Muuli.

Muuli: ei tohi leppida olukorraga, kus riiki valitsevad valetajad!

«Mina arvan, et me ei tohiks leppida olukorraga, kus riiki valitsevad inimesed, kes täiesti häbematult, teades, et rahvas teab, et nad valetavad ja käivad prokuratuurile valetamas, sellega ei tohi leppida ning kui rahvas sellega lepib, siis see on rahva enda saatus ja siis temaga käitutakse ka edaspidi nii, ühes või teises vormis,» lausus Muuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles