Maanteeinfo: teed on peamiselt kuivad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: maanteeamet

Varahommikul enne kella 6 olid teeolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel head. Teekatted olid peamiselt kuivad või piirkonniti niisked, Hiiu, Saare ja Harju maakonnas ka märjad.

Ilm oli pilves ja sademeteta. Rapla maakonnas piiras kohati nähtavust kerge udu.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 2,5 kuni 5,5 kraadini.

Liikluspiirangud

Viadukti vuugitöödeks piiratakse täna sõidukiirust kuni 30 km/h ja vajadusel reguleeritakse liiklust reguleerijatega Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 187. kilomeetril Variku viaduktil.

Maanteeamet tuletab meelde, et asulavälisel teel peab jalakäija kõndima tee vasakpoolses servas, näoga temale vastu liikuvate sõidukite poole. Nähes lähenevat autot varakult, on sel juhul ka jalakäijal võimalik õnnetust ära hoida. Pimeda ajal aitab ohtu vähendada korralik helkur, mis on autojuhile märgatav juba 150 meetri kauguselt.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles