Muhulased otsivad söödavat suveniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome magusamaks võib tuua Eestisse kommi ostma. Pildil riigikogu kommid.
Soome magusamaks võib tuua Eestisse kommi ostma. Pildil riigikogu kommid. Foto: Peeter Langovits

Muhu turismi assotsiatsiooni juhatus algatas arutelu söödava suveniiri turuletoomiseks, mida saart külastavad turistid saaksid kohapealt osta kui Muhu saarele omast toidukaupa või maiustust.

Muhu turismi assotsiatsiooni juhatuse liige Helena Eerik ütles ajalehele Oma Saar, et jutuks on olnud näiteks küpsiste või kommide valmistamine. «Kindlasti peaks see olema selline, mis ei sarnane ühelegi teisele olemasolevale tootele,» lausus Eerik.

Muhulaste arutelust võtsid osa ka toidu- ja veterinaarameti esindajad, kes selgitasid, et toote valmistamine tuleb kõne alla ainult ameti poolt tunnustatud ettevõttes.

Muhu turismi assotsiatsiooni juhatuse liige, turismitalunik Martin Kivisoo ütles, et söödava suveniiri arutelu ei ole praegu veel selles faasis, et seda ajakirjanduses kommenteerida, kuid teemat arutatakse ja võib-olla jõutakse kunagi ka tulemuseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles