Maanteeinfo: udu piirab kohati nähtavust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Varahommikul enne kella kuut olid teeolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel head.

Teekatted olid peamiselt märjad või paiguti niisked. Kohati piiras nähtavust kerge udu. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku +3…+5 kraadini.

Eelteated:

Homme toimub Harju maakonnas Maardus Põhjaranna teel km 0,58-1,78 ja Vana-Narva maantee pikendusel (Üleoru tn ja Kombinaadi tn ringristmikust 400 m ulatuses Tallinna suunas) liikluskorralduse muudatus.

Liiklus suunatakse olemasolevalt Põhjaranna teelt uuele rajatud teetrassile, mis ühendab Peterburi maanteed Muuga sadamaga.

Maardu ja Kallavere poolt tulijad pääsevad Peterburi maanteele (ka Tallinna suundujad) sõites Üleoru tn ja Kombinaadi tn ringristmikust üle viadukti mööda rampi Põhjaranna teele. Maardu ja Kallavere poolt tulijad pääsevad Muuga sadama poole, sõites Üleoru tn ja Kombinaadi tn ringristmikust olemasoleva Põhjaranna tee trassi mööda. Muuga sadama poolt pääseb Maardu ja Kallavere poole Põhjaranna teel km. 1,605 asuvalt ristmikult.

Sõidusuunad on tähistatud suunaviitadega.

Seoses viadukti kandevõime uuringutega suletakse 25. novembril kella 9.00 kuni 16.00 Harju maakonnas Ääsmäe-Haapsalu mnt km 17,7 Riisipere viadukt liiklusele. Tähistatud ümbersõit toimub läbi Munalaskme.

Maanteeamet tuletab meelde, et asulavälisel teel peab jalakäija kõndima tee vasakpoolses servas, näoga temale vastu liikuvate sõidukite poole. Nähes lähenevat autot varakult, on sel juhul ka jalakäijal võimalik õnnetust ära hoida. Pimeda ajal aitab ohtu vähendada korralik helkur, mis on autojuhile märgatav juba 150 meetri kauguselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles