Galerii: Statoil tutvustas uut kontseptsiooni

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Statoil avas reedel, 23. novembril Laagris värskelt renoveeritud teenindusjaama, kus on senisest oluliselt suurem poe ja kohviku osa ning uuendusena on kõikidel tankuritel makseterminal, kus klient saab valida, kas maksta kütuse eest tankimisalal või kaupluses.

«Mitmed uuendused läbinud Laagri teenindusjaamast saab nii toidupakkumise, töökorralduse, makselahenduste kui ka teistes valdkondades Statoili testjaam Eestis,» ütles AS-i Statoil Fuel & Retail Eesti peadirektor Kai Realo. «Kliendi seisukohast on vahest kõige suurem muudatus see, et kõikidel kütusetankuritel on makseterminal, kus klient saab valida, kas maksta kütuse eest tankimisalal või kaupluses. Usun, et see muudatus annab oodatud valikuvõimaluse, kas tasuda kütuse eest panga- või Statoili kliendikaardiga makseterminalis või võtta aeg maha ning teha lühike peatus teenindusjaamas.»

Uuendusi on tehtud nii teenindusjaamas sees kui ka tankimisalal. «Laagri jaamas testime erinevaid uuendusi. Sealt saadud tagasiside ja kogemuste põhjal hakatakse arendama ka ülejäänud jaamade võrku Eestis,» rääkis Realo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles