Pidurdanud bussis sai reisija viga

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Laura Oks / Postimees

Laupäeval registreeriti Eestis kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust.

Kella 14.50 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Jaama 173 juures, kus sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis alkoholitarvitamise tunnustega 54-aastane Nikolai, sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 81-aastasele Elvinale, kes toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Pärastlõunal kella 15.45 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnus Pika ja Ringi tänavate ristmikul, kus sõidueesõigust omavale liinibussile Volvo, mida juhtis 54-aastane Viktor, sõitis ette sõiduauto Peugeot 206, mida juhtis 58-aastane Tiiu. Kokkupõrke vältimiseks bussijuht pidurdas, mille tulemusena kukkus bussis reisija, 32-aastane Ebe, kes toimetati seejärel Pärnu haiglasse.

Kella 15.47 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Puiestee ja Muru tänavate ristmiku läheduses, kus selleks mitte ettenähtud kohas sõiduteed ületanud seni kindlakstegemata mees, kellel oli tume riietus ja kes ei kandnud helkurit, sai löögi reisibussilt Volvo, mida juhtis 51-aastane Hilmar. Jalakäija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati veel ka 2 narko- ja 19 alkoholitarvitamise tunnustega mootorsõidukijuhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles