Rogozin: ambitsiooni saada presidendiks mul pole

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asepeaminister Dmitri Rogozin tutvub viienda põlvkonna Kalašnikovi automaadiga (esialgne nimi AK-12).
Asepeaminister Dmitri Rogozin tutvub viienda põlvkonna Kalašnikovi automaadiga (esialgne nimi AK-12). Foto: SCANPIX

Venemaa asepeaminister Dmitri Rogozin kinnitas, et presidendiks saamise ambitsiooni tal pole ja rõhutas, et kõige tähtsam on hoopis tööstuse taastamine.

«Mul on ambitsioonide selles samas valdkonnas, milles ma töötan. Tahan teha nii, et kolme-nelja aasta pärast hakkaks Vene tööstuse hooratas pöörlema,» rääkis Rogozin telekanalile Pervõi Kanal.

«Mulle pakub suurt loomingulist naudingut töötamine Putini meeskonnas,. Medvedvi meeskonnas. Osalemine mängudes, mis on seotud presidendiks saamise ambitsioonidega, mulle huvi ei paku. Kui see oleks huvitav, siis ei töötaks ma valitsuses, vaid oleksin moodustanud poliitilise partei,» rääkis ta.

Aastal 1963 sündinud Rogozin oli 2008-2011 Venemaa suursaadik NATO juures. Detsembrist 2011 on ta asepeaminister, kelle töövaldkonnaks sõjalis-tööstuskompleks ja lsaisk ka riigikaitsega seotud tellimused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles