IRLi rahvuslaste ühenduse esimehena jätkab Tarmo Kruusimäe

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kruusimäe.
Tarmo Kruusimäe. Foto: Peeter Langovits

Tänasel IRLi ühenduse Rahvuslased üldkogul valiti esimeheks tagasi Tallinna linnavolikogu liige Tarmo Kruusimäe, kes sai mandaadi järgmised kaheks aastaks.

«Rahvuslaste ühendus on Eesti poliitikas unikaalne, sest tegemist on siiani ainukese parlamendierakonna rahvuslasi koondava ühendusega. See seab ühendusele suurema kohustuse ja vastutuse, et juhtida parlamendi tähelepanu Eesti rahvuslikele huvidele ja Eesti asjale,» ütles ühenduse esimees Tarmo Kruusimäe.

«20 aastat tagasi oli meie peamine soov siduda Eesti vaimselt ja majanduslikult lahti nõukogude korrast ja võtta suund Euroopasse. Täna on Eestist saanud NATO ja Euroopa Liidu liige ja endise Nõukogude Liidu vabariigid kadestavad meie demokraatia, majanduse ja sotsiaalset heaolu. Kuid vaatamata ka 20 aastat peale Mart Laari juhitud esimese põhiseadusliku valitsuse ametisseastumist seisame ikka olemuslikult samade küsimuse ees. Kuidas jääda muutuvas maailmas rahvusena püsima? Kuidas kindlustada Eesti vabadus ja julgeolek? Need on küsimused millega meil tuleb meil kõigil pidevalt tegeleda,» sõnas Kruusimäe.

Sõnavõttudega esinesid lisaks Tallinna linnavolinik Tarmo Kruusimäele ka IRL esimees Urmas Reinsalu ja IRL peasekretär Tiit Riisalo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles