Liiklusrikkuja saadeti üldkasulikule tööle

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna taotles Rakvere politsei kohtult kuu aja jooksul korduvalt liiklusseadust rikkunud mehele aresti, mis asendati ühiskondliku kasuliku tööga.

Kuu alguses tabasid politseinikud 21-aastase mehe juhtimast sõiduautot Audi Lääne-Virumaal Sõmeru-Kunda teel. Kontrolli käigus selgus, et mehel oli eelnevalt esmane juhtimisõigus kiiruseületamise eest lisakaristusena ära võetud.  Mehele koostati juhtimiselt kõrvaldamise otsus, mille tulemusel ta ei tohtinud esmase juhiloa omanikuna kuni juhtimisõiguse taastamiseni sõidukit juhtida.

Rakvere kohtuväline menetleja Ave Uue ütles, et taolistel puhkude tuleb esmast juhiluba taas taotleda pärast järelkoolituse läbimist ning liiklusteooria- ja sõidueksami edukat sooritamist.

27. novembril peeti mees uuesti kinni, kus ta üritas autoga sõita Kundasse. Seekord viidi ta Rakvere arestimajja, kus ta kohtuistungini kinni peeti.

Täna Rakvere kohtumajas toimunud kohtuistungil taotles politsei talle karistuseks 20 päeva aresti. Kohus määras 13 päeva aresti, mis asendati 26 tunni üldkasuliku tööga, mille tegemise tähtajaks on kaks kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles