Mart Laar naasis tööle riigikokku

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mart Laar naasis täna pärast oma haigust tööle parlamenti, osaledes täna kell 13 alanud riigikogu täiendaval istungil.

Laar saabus ratastooliga ning võttis sisse koha viimases pingis. Istungile kogunenud parlamendisaadikud käisid Laari pärast pikka haigusperioodi taas nähes kätlemas ja tervitamas (vaata videot!).

«Hea Mart, mul on hea meel sind tervitada, et sa oled meiega koos siin,» sõnas riigikogu esimees Ene Ergma täiendavat istungit avades. 

Isamaa ja Res Publica Liidu auesimees Laar jäi riigikogu tööst eemale aasta alguses pärast insulti. Kõrgvererõhutõbe põdev Laar sai 18. veebruaril insuldi ja veetis pikki kuid haiglas.

Avalikkuse ette astus ta pärast seda esmakordselt oktoobris Laari valitsuse 20. aastapäevale pühendatud konverentsil, kus ta kinnitas, et naaseb parlamenti lähikuudel.

Riigikogu esimees Ene Ergma kutsus võimuparteide ettepanekul tänaseks kokku parlamendi lisaistungi, et arutada opositsioonilise Keskerakonna venitamistaktika kasutamise tõttu eelmisel nädalal arutamata jäänud eelnõusid. Tänase istungi päevakorras on kahe eelnõu kolmas, kümne eelnõu teine ja kuue eelnõu esimene lugemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles