Sarri: Indrek valetas pressikonverentsil inimvõimete piiril

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Pertelson.
Indrek Pertelson. Foto: Toomas Huik.

ASi Eesti Talleks juhatuse esimees Andres Sarri kommenteeris Indek Pertelsoni juhtumit, et nii palju, kui on võimalik olnud ajakirjandust jälgida, valetas Indrek ajakirjanikele inimvõimete piiril.


Sarri sõnul on tal Pertelsoni käitumist eemalt kurb jälgida. «Tema tegevuse, tegevusetuse ja tahtliku raiskamise tulemusel on kahju kandnud sajad ettevõtted, teiste seas ka Arigato ehitust finantseerinud Eesti Talleks,» selgitas Sarri, kirjutas

aripaev.ee

.

«Pertelsoni süüdistused pankrotihaldur Terje Eipre ja teiste Arigato juhatuse liikmete aadressil on meeleheitlik katse juhtida tähelepanu eemale enda tegevuse tõttu tekkinud kriminaalasjadelt. Indrek küll armastab rääkida, et tema vastutab kõige eest, kuid me tahaks ikkagi teada, millisel kujul? Keskmiselt paari kuu tagant võtab Indrek ajakirjanduses üles jutu, kuidas teda ahistatakse ja petetakse.»

Sarri kinnitusel ei ole Eesti Talleks pidanud ega hakka kunagi pidama Pertelsoniga avalikku sõnasõda. «Me arvame, et Eestis on õiguskaitseorganid ja kohus, mis tuvastavad ja hindavad selliste kodanike käitumise õiguspärasust,» kommenteeris Sarri. «Nii palju, kui on võimalik olnud ajakirjandust jälgida, valetas Indrek ajakirjanikele inimvõimete piiril. Dokumendid räägivad teist keelt.»

Neljapäeval andis spordikeskuse Arigato endine juht Indrek Pertelson pressikonverentsi. Ta rääkis, et Arigatot haldava Haabersti Perespordikeskuse ASi pankrotihaldur Terje Eipre juhendas mitmel toolil istudes Eesti Talleksit spordikeskuse pankrottiajamises.

Terje Eipre teatas, et tema esitas Põhja Politseiprefektuuri majanduskuritegude talitusele Haabersti Perekeskuse juhatuse liikmete Indrek Pertelsoni, Tavi Maastiku ja Margus Dintšenko tegevuse uurimiseks kuriteokaebuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles