Malmrestiga oma elukaaslase tapnud mees läks 8 aastaks vangi

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trellid.
Trellid. Foto: Ain Protsin

Alkoholi tarvitamise käigus oma elukaaslasega tülli läinud ja ta seejärel malmrestiga surnuks löönud Vladimir Odnolko mõisteti 8 aastaks vangi.

Vladimir Odnolkot (60) süüdistatakse selles, et ta lõi mullu 31. detsembril oma elukaaslast tema tapmise eesmärgil rusikaga näkku ning korduvalt gaasipliidi malmrestiga vastu pead ja kaela, mille järel kannatanu suri saadud vigastustesse kohapeal.

Juhtum leidi aset Narvas Tallinna maanteel asuva korteri köögis ning tüli tekkis alkoholi tarvitamise käigus. Tüli kasvas üle omavaheliseks kakluseks.

Vladimirit ei ole varem kriminaalkorras karistatud. Ta vahistati 2. jaanuaril.

Viru Maakohtus toimunud kohtuistungil tunnistas Odnolko süüd osaliselt. Kohtuvaidlustes palus prokurör tunnistada Odnolko süüdi KarS § 113 järgi ning mõista talle karistuseks 10 aastat vangistust, kaitsja aga leidis, et süüdistus ei ole põhjendatud.

Viru Maakohtu 30. novembri otsusega tunnistati Vladimir Odnolko süüdi teise inimese tapmises ning talle mõisteti karistuseks 8 aastat vangistust. Karistusaja kandmise alguseks loetakse 1. jaanuar 2012.

Samuti mõisteti Odnolkolt välja sundraha ja kriminaalmenetluse kulud kogusummas 5794,12 eurot. Kohtuotsus ei ole jõustunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles