Hobune põhjustas Muhumaal ahelkokkupõrke

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratsatalu hobused.
Ratsatalu hobused. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Laupäeva õhtul jooksis Muhu saarel asuva Tihuse hobuturismi talu ratsagrupiga kaasas olnud hobune Hellamaa ja Soonda vahel sõiduteele, põhjustades praamilt tulevas autorivis ahelkokkupõrke.


Buss sai hobuse ees pidama, kaks sõiduautot samuti, neljanda autona sõitis aga suur kallurauto BMW-le otsa, see omakorda Ford Focusele, kirjutab Meie Maa. Õnneks hobusel ja inimestel mingeid kehalisi vigastusi ei olnud, uus BMW läheb aga ilmselt mahakandmisele.

«Hobune kappas küll rõõmsalt mööda teed, aga kokkupõrke põhjustas ikkagi rekkajuht.» rääkis Simiste sadama arendaja Olaf Orgse, kes nüüd taotleb kindlustusfirma kaudu oma uue BMW mahakandmist.

Mehe sõnul käis politsei kohal ning süüdlases küsimust ei tekkinud. «See on ilmselt kogenematu rekkajuht, tema maksab kindlustustele kinni ka autod. Sellise suure surmarelvaga sõidab väheste oskustega vend, see on üllatav, minust sõitis ta veel oma 60 meetrit edasi,» rääkis ta ja lisas, et kaudselt võib küll öelda, et hobune oli kõiges süüdi, aga sõidukijuhid peavad vahemaad hoidma ja hoolega vaatama.

«Kõik said ilusti pidama, buss hobuse ees, ülejäänud autod ka, kuni see rekka tuli ja meid kokku lükkas,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles