Pöide vallavolikogu esimees astus tagasi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaa Pöide vallavolikogu esimees Koit Kelder astus ametist tagasi, sest volikogu ei pidanud vajalikuks valdade ühinemisläbirääkimiste alustamist toetada.


Kelderi sõnul on ta kaotanud usu oma töö mõttekusse, kuna ühinemise osas ei soovita koostööd teha, kirjutas Saarte Hääl.

Kelder, kes on Saare maakonnas üks visamaid omavalitsuste ühinemise eestvedajaid, ütles eile tehtud avalikus pöördumises, et otsuse loobuda volikogu esimehe tööst põhjustas usu kaotamine, et tema töö mõttekas võiks olla. Ta märkis, et tema tagasiastumise otsus ei olnud siiski ajendatud volikogu eilsest otsusest ühinemisplaanid üle parda heita.

«See otsus ei sündinud üleöö, vaid on küpsenud tunduvalt varem,» ütles Kelder. Ta on veendunud, et väikevallad ei saa niimoodi enam edasi toimida. Tema algatatud koostööplaanid ei leidnud aga toetust ei Saaremaa omavalitsuste liidult (SOL) ega ka teistelt valdadelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles