Prokurör nõuab töökaaslase sepavasaraga tapnud mehele vangistust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vang
Vang Foto: Toomas Huik

Prokurör nõudis täna Harju maakohtus mullu novembris oma töökaaslase sepavasaraga tapmises süüdistatavale mehele vangistust, kuid advokaat leidis, et tapmissüüdistus tuleks ümber hinnata.

Põhja ringkonnaprokurör Rita Siniväli leidis, et Endel Pelska (43) süü tapmises on tõendatud ning teda tuleba karistada kaheksa-aastase vangistusega, vahendab ERR Uudised.

Pelska kaitsja Argo Küünemäe hinnangul tuleks süüdistus hinnata ümber raske tervisekahjustuse tekitamisega ettevaatamatusest surma põhjustamiseks ning sellest tulenevalt mõista mehele lühem vangistus, kui nõudis kohtuvaidluses prokurör.

Kohtueelsel uurimisel kogutud andmetel tarvitas Pelska 18. novembri hilisõhtul koos töökaaslasega oma elukohas Harjumaal Nissi vallas alkoholi, kuid nad läksid tülli. Pelska solvus kaaslase ütlemiste peale ning lõi teda korduvalt sepavasaraga vastu pead ja keha, mistõttu too saadud vigastustesse sündmuskohal suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles