Lobjakas: Reformierakond loodab rahulikumale perioodile

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahto Lobjakas.
Ahto Lobjakas. Foto: Laura Oks

Harta 12 üks autoritest Ahto Lobjakas avaldas heameelt, et avalikkuse surve, millest harta oli tema hinnangul vaid üks sümptom, on viinud Kristen Michali tagasiastumise näol teatava lahendini.


Lobjakas rõhutas intervjuus ETV saatele «Ringvaade», et harta eesmärgiks ei olnud kunagi isikuliste muudatuste saavutamine või nende nõudmine, vahendas ERRi uudisteportaal.

Michali tagasiastumise kohta ütles Lobjakas, et kõik ettevõtmised on osa mingist mängust. «Võib arvata, et loodetakse, et see samm paneb punkti kogu sellele saagale ja tuleb vaiksem periood,» püüdis ta mõtestada Reformierakonna strateegiat.

Kodaniku ja endise ajakirjanuna on Lobjakasel eriti hea meel, et prokuratuur on kahe aasta jooksul sattunud vastuollu kahe diametraalselt erineva parteiga - Keskerakonna ja nüüd ka Reformierakonnaga, sest see näitab prokuratuuri sõltumatust kahest kõige suuremast parteist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles