Tallo: Michali tagasiastumine oli hädatapp

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Tallo
Ivar Tallo Foto: SCANPIX

Politoloog Ivar Tallo leiab, et täna justiitsministri kohalt tagasi astunud Kristen Michal lõikas selle otsusega viivitades näppu ning tegi valitsuse usaldusväärsusele suurt kahju.

Seda, et tänase tagasiastumisega tõmmatakse Reformierakonna rahastamisskandaalile joon alla, Tallo ei usu, vahendas ERR Uudised ERRi raadiouudiseid.

«Praegu oli küsimus otseselt selles, kas valitsusel on võimalik edasi töötada või mitte. Michali valdkonnas on hästi palju asju, mida oleks vaja teha, aga ministrit ei võta keegi tõsiselt, sest minister on selleks andnud avalikkuse ees põhjust küll ja rohkem,» ütles Tallo ning märkis, et seetõttu oli Michali tagasi astumine otse öeldnuna hädatapp, et valitsuse töövõime säiliks.

«Arvan, et ministri tagasiastumine küll rahustab paljusid inimesi, aga kas ta taastab valitsuse usaldusväärsuse, seda mina ei usu eriti,» märkis Tallo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles