Reinsalu uutest ministritest: tundub, et olid head valikud

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Reinsalu
Urmas Reinsalu Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica Liidu esimees, kaitseminister Urmas Reinsalu peab Reformierakonna valikuid justiits- ja sotsiaalministri kohale heaks.

Kristen Michali tagasiastumise kohta ütles ta, et mõistab seda otsust, ent hoidus täpsematest hinnangutest, kommenteeris Reinsalu ERR-i uudisteportaalile vangerdusi ministritega.

«Kristen ütles eile kommentaaris, et ta ajend oli valitsuse töövõime ja töörahu tagamine ja igal juhul oli see otsus minu jaoks mõistetav. Minu hinnangul sellel valitsusel on see töövõime, suutlikkus oma maailmavaatelist agendat ellu viia olemas ja tähtis on keskenduda just sisulistele küsimustele," rääkis Reinsalu.

«Selles juhtumis on kõigil kindlasti oma arvamus ja olemas on ühiskondlikud hoiakud, aga valitsuskoalitsioonis teevad muudatusi koalitsioonipartnerid või astuvad ministrid ise tagasi. Antud juhul Kristen Michal otsustas ise tagasiastumise kasuks,» lisas Reinsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles