Lokk pole riigikokku siirdumist otsustanud

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Lokk filmikarbiga.
Tiina Lokk filmikarbiga. Foto: Priit Simson

Tiina Lokk-Tramberg ütles Postimehele, et võimalus riigikogust sotsiaalministriks suunduva Taavi Rõivase asemel parlamenti asuda tuli talle suure üllatusena ning enne otsuse langetamist võtab ta mõtlemisaja.

«Kui ma valimistel kandideerisin, siis mul olid suured plaanid, mida kõike ma seal teha tahtsin. Pärast tulemuste selgumist ma olin absoluutselt veendunud, et minul sinna riigikokku selle vahetuse ajal asja ei ole. Aga kui ma riigikokku ei saanud, siis ega ma põdema ei jäänud,» ütles Pimedate Ööde Filmifestivali juht ja Balti Filmi- ja Meediakooli professor Lokk-Tramberg.

«Ma õpetan, mul on PÖFF ja ma pean nüüd kaaluma, mida ma jätan ja mida võtan ning kas on võimalik asju ühitada,» põhjendas ta, miks ta õhtuni mõtlemisaja võttis.

Lokile avanes riigikokku siirdumise võimalus täna pärast seda, kui Rõivase esimene asendusliige Jaanus Rahumägi täna kohast loobus. Lokk kogus 2011. aasta riigikogu valimistel Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna valimisringkonnas 886 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles