Tiina Lokk otsustas siirduda riigikokku

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Lokk
Tiina Lokk Foto: Jelena Rudi

Pimedate Ööde Filmifestivali juht ja Balti Filmi- ja Meediakooli professor Tiina Lokk-Tramberg, teatas Postimehele, et on otsustanud riigikogu koha vastu võtta.

Lokile avanes riigikokku siirdumise võimalus täna pärast seda, kui Rõivase esimene asendusliige Jaanus Rahumägi kohast loobus. Et võimalus tuli väga ootamatult, otsustas naine võtta õhtuni mõtlemisaja.

«Tegin otsuse ja tegin positiivse otsuse,» teatas aga Lokk õhtul Postimehele. «Esiteks on see väga huvitav väljakutse minule, kes ma olen juba praktiliselt 40 aastat tegelenud ainult kinoga.»

«Ääretult huvitav on oma mullist välja tulla ja näha ühiskonda laiemalt,» sõnas Lokk.

«Teiseks ka see, et ma ei saa ju oma valijatele valmistada pettumust. Ma jäin ju nibin-nabin riigikogust välja,» ütles Lokk. «Minu erialane elu on alati väga põnev ja see jääb mulle alati.»

«Nii ma siis otsustasin. Ma ei suutnud ei öelda, minu jaoks on see väljakutse ja huvitav,» võttis Lokk lühidalt kokku põhjused, miks ta otsustas pakkumise vastu võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles