Kaja Kallas: Ligi sõnavõtt riivas paljusid naisi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Kanal 2

Riigikogu liige Kaja Kallas leiab, et tema erakonnakaaslasest rahandusministri Jürgen Ligi lause tema ilusate silmade ja vaikiva suu kohta riivas paljusid naisi.

«Sain selle väljaütlemise järel naistelt väga palju kirju, see riivas väga paljusid, selle lausega kuidagi alavääristati,» kirjeldas Kallas Kanal 2 erisaates.

«Sain aru, et mõte oli umbes selline, et te olete küll ilusad, aga otsustamise juurde pole teil asja,» sõnas Kallas.

«See oli soov koht kätte näidata,» leidis ta.

«Aga Jürgen on öelnud kordades hullemaid asju kui siis, kui kaamera käib, seega pisiasi,» ütles Kaja Kallas vastuseks küsimusele, mis pilguga nad teineteisele Ligi väljaütlemisele järgnenud erakonna juhatuse koosolekul otsa vaatasid.

«Olin 14 aastaga ennast üles töötanud kahe advokaadibüroo partneriks, vandeadvokaadiks ja siis järsku olin ma kellegi tütar,» meenutab Kallas hetke, kui ta vahetas juurapraksise poliitikukarjääri vastu.

Kuulsa isa Siim Kallase tõttu oli tal enda sõnul kindlasti raskem ja ennast pidi rohkem tõestama.

«Vanemad kolleegid soovitasid mul poliitikasse värskelt tulnuna naisteemadega kindlasti mitte tegeleda,» meenutas Kallas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles