Keskkonnaministri maja ees seisis pankrotis isa veok

Heidi Ojamaa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus andis pankrotis isale elamiseks oma maja. Miks seisis reedel selle aia taga aga veok, millega isa korduvalt sõitmas nähtud ja mis varem pankrotistunud firmale Autorollo OÜ kuulus, jääb vastuseta.
Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus andis pankrotis isale elamiseks oma maja. Miks seisis reedel selle aia taga aga veok, millega isa korduvalt sõitmas nähtud ja mis varem pankrotistunud firmale Autorollo OÜ kuulus, jääb vastuseta. Foto: Kaarel Tigas / Õhtuleht

Reede õhtupoolikul seisis keskkonnaminister Keit Pentuse-Rosimannusele kuuluva maja ees veok, mille omanikuks on tema isa pankrotistunud transpordifirma Autorollo OÜ, mille varad segastel asjaoludel kadusid.

Väino Pentus on tunnistanud, et transpordifirma Autorollo OÜ pankrot oli tema viga – poleks pidanud viimase hetkeni püüdma ettevõtet päästa, kirjutas Õhtuleht.

Veokijuhid räägivad, et kohtavad Pentust ikka Soome laeval, kuna ta veab ühe Soome metallifirma kaupa. Veokil on olemas sõidukaart, kuid autoveo tegevusluba kuulutati tänavu 24. oktoobril kehtetuks ehk veokiga ei tohiks tööd teha.

Ajaleht veoki omanikuks märgitud Autohills OÜ juhatuse liikmelt ja keskkonnaministri abikaasa endiselt kälimehelt Margus Tambergilt, lubade eest vastutavalt Vello Maidlalt või Väino Pentuselt kommentaari ei saanud.

Minister Pentus-Rosimannus ütles ajalehele, et tema isa elas pankrottiminekut väga valuliselt läbi ja ta mõistab, miks isa ei soovi teemat ajalehes kommenteerida. «Saab aru, et hagejatel on palavikuline soov ja meedial tohutu kiusatus isal ja tütrel mitte vahet teha, aga vahe on põlvkonnasuurune,» lisas minister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles